javascript:void(0)

duminică, 10 iulie 2011

Renault planifică să construiască 350.000 de automobile Dacia pe an, la uzina din Maroc

Renault va ajunge să construiască în jur de 350,000 de vehicule Dacia, pe an, la uzina pe care o construieşte în Tanger,

Renault se bazează pe vehiculele cu preţ redus din gama Dacia pentru a ajuta la cucerirea pieţelor în continuă dezvoltare, din Brazilia şi Rusia.

Renault planifică să adauge anul viitor încă două vehicule cu preţ redus din gama Dacia, gamă ce cuprinde momentan modelele Logan, MCV, modelul compact Sandero şi renumitul Duster.

O nouă gamă de minivan-uri ce include un model de familie şi unul comercial, puţin mai mare decât un Renault Kangoo, ambele având platforma Logan şi fiind construite în Tanger, vor completa gama Dacia.

“Cu uzina de la Piteşti lucrând la capacitate maximă, ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să mărim capacitatea aici în România sau în altă parte? Aşa ne-a venit ideea cu Tanger” a spus Gerard Detourbet, vice preşedintele programului de vehicule noi Renault.

Programul constructorului de autoturisme Dacia, care va fi prezentat pe data de 10 februarie, va fi împărţit în 2 tranşe de câte 3 ani, a mai adăugat Detourbet.

Sursa ; http://www.neodown.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu