javascript:void(0)

duminică, 10 iulie 2011

Jaguar pregăteşte un concurent pentru Seria 3 de la BMW

Jaguar ar putea dezvolta un sedan de clasă mică pentru a concura cu seria 3 de la BMW, lucru pe care l-a mai încercat în trecut, însă fără prea mare succes.Jaguar pregăteşte un concurent pentru Seria 3 de la BMW

Directorul de brand Jaguar, Adrian Hallmark a spus că Jaguar a luat în considerare un model de maşină sport de clasă mică, care poate fi oferită şi ca un sedan.

“Ne trebuie modele diferite.Ne trebuie modele mai ieftine” a spus Hallmark, fostul şef al brandului Volkswagen, în Statele Unite.

Directorul de la Jaguar a spus că are în viziune un sedan mai mic ca modelul XF, care să concureze cu BMW seria 3 sau cu Audi A4/A5.

“Trebuie să ne jucăm cărţile în acea zonă” a spus Hallmark. “Jaguar are nevoie de o maşină sport mică, pentru imagine şi de un sedan, pentru volum”.

“Trebuie să le facem pe amândouă. Vom decide dacă vom face una, două sau trei tipuri de caroserii, însă trebuie să ne încadrăm în categoria preţurilor mici”.

Cât despre data unei posibile lansări, acesta a spus: “Suntem la începutul procesului, cel puţin patru ani până la prima lansare”

Tentativa Jaguar la un sedan de dimensiuni mici, modelul X-type bazat pe platforma Ford Mondeo ce a debutat în Europa acum 10 ani, a dezamăgit în vânzări.

Hallmark a spus că Jaguar nu va mai face din nou acea greşeală.

“Nu vrem să ne luptam în industria motoarelor de capacitate mică şi a roţilor de dimensiuni reduse şi să facem discount-uri de 25%” a spus acesta.

“Dacă intrăm pe piaţa maşinilor mici, vrem să construim autoturimse elegante cu tehnologie performantă, care să dea un aer ocazional şi să ne poziţioneze astfel deasupra competitei – acolo unde Jaguar ar trebui să fie”.

Sursa ; http://www.neodown.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu