javascript:void(0)

duminică, 10 iulie 2011

Ferrari a dezvăluit noul monopost Formula 1 F150 pentru anul 2011 | VIDEO

Ferrari a dezvăluit în sfârşit noua maşină exact cum era planificat, pe data de 28 ianuarie devenind astfel prima echipă din Formula 1 care îşi prezintă monopostul pentru campionatul din 2011.

Echipa Ferrari a decis să boteze maşina “F150” după a 150 aniversare a companiei. Maşina a fost prezentată în Maranello, Italia.

Bolidul Ferrari F150 nu diferă prea mult ca aspect de modelul din 2010 însă are o secţiune de mijloc mai lată pentru a putea acomoda unitatea sistemului KERS (Kinetic Energy Recovery System) .

Conform directorului tehnic al echipei Ferrari, Aldo Costa, echipa a fost nevoită să folosească o abordare complet nouă deoarece deflectoarele duble au fost interzise în campionatul Formula 1din 2011.

Din moment ce Ferrari a trebuit să pornească de la zero şi să construiască ceva capabil să câştige titlurile în următorul sezon, echipa a decis să folosească atât sistemul KERS cât şi eleroanele mobile în cel mai eficient mod posibil, pentru a stoarce până şi ultimul strop de performanţă de la această maşină


Sursa ; http://www.neodown.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu