javascript:void(0)

joi, 14 iulie 2011

Pagani Zonda


Stilul extrem al automobilelor Pagani se confirma odata in plus cu modelul F Clubsport Roadster Final Edition, conceput in editie limitata in laboratoarele britanice, in doar 26 de exemplare.

Dupa ce, in 1992, casa italiana a semnat acordul cu Mercedes-Benz pentru livrarea motoarelor AMG realizate integral manual, Pagani a imprimat modelelor sale amprenta stilului italian dublat de tehnologia germana, relateaza Il Giornale del Lusso.

Pagani Zonda (proiectul c8), datata 1998, este prezentata la salonul auto de la Geneva in 1999, cu un propulsor v12 de 5900 cc, demonstrand o grija aproape maniacala pentru putinele exemplare produse in cursul anului, vizibila in cel mai mic detaliu.

In ciuda aparitiei modelului Pagani Huayra, pentru pasionatii de automobile, Zonda reprezinta masina visurilor, astfel incat, laboratorul englez SuperVettura Sales a decis sa se implice in realizarea noului Pagani Zonda F Clubsport Roadster Final Edition.

Ambitiosul colectiv britanic a dorit sa accentueze statutul special al acestui model produs in 26 de exemplare intr-un ambient prototype, realizandu-i caroseria integral in fibra de carbon negru, cu detalii interne gri inchis, care imbraca un adevarat mastondont AMG de 7,3 litri, capabil de a dezvolta 650 cai putere.

Editia speciala realizata de englezi, este accesibila unui segment extrem de limitat de cumparatori, pretul unui exemplar din aceasta serie ridicandu-se la 2,3 milioane de dolari, precizeaza sursa.

ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu