javascript:void(0)

joi, 11 august 2011

Suzuki Fest 2011

(11-14 august, Sighisoara)

Suzuki Romania revine in 2011 drept sponsor oficial al Suzuki Fest, singura intalnire monomarca de masini 4x4 organizata in tara noastra.

Aflat la a patra editie, Suzuki Fest este o intalnire anuala a soferilor de Suzuki Jimny, Grand Vitara, Samurai si Vitara in care acestia au posibilitatea de a se bucura pe deplin de masinile lor. Cei deja impatimiti de adrenalina off-road-lui au placerea de a-si practica pasiunea intr-un cadru organizat profesionist, iar pentru cei nou veniti este ocazia ideala de a descoperi aventura pe care o pot trai cu modelul lor Suzuki 4x4.

Suzuki Fest nu are caracter de competitie, scopul fiind mai mult de socializare si distractie. Astfel, participantii se vor intrece in indemanare cu alintatele lor "veverite 4x4" in functie de gradul de pregatire si dotare a masinilor pe trasee incitante si probe tip trial.

Anul acesta, Suzuki Fest va avea loc din nou in Sighisoara, in intervalul 11-14 august. Iar tabara de baza va fi organizata la Vila Franka, avantajul fiind ca baza se afla in imediata apropiere a zonei unde este configurat traseul, ceea ce va permite participarea publicului intr-un numar mare.

Pentru public, Suzuki Fest va oferi un spectacol pe cinste. Pentru participanti va fi inca o data o experienta de neuitat alaturi de prieteni. Practic, va fi un concediu activ, dar si foarte distractiv. Ca de obicei, programul va fi impanat cu cine copioase urmate de petreceri si un concert in ultima seara, puse la punct de organizator.

Daca sunteti cumva posesor al unui Suzuki 4x4 sunteti liber sa va alaturati petrecerii acestei aventuri.
Nu trebuie decat sa accesati site-urile www.suzukifest.ro si www.suzuki.ro pentru a afla toate detaliile evenimentului si pentru a completa formularul de inscriere.

libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu