javascript:void(0)

vineri, 12 august 2011

Noul Suzuki Swift Sport debutează la Frankfurt 2011

Noua generaţie Suzuki Swift Sport va fi prezentat în premieră mondială publicului în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în septembrie. Modelul are un nou design exterior şi un nou motor de 1.6 litri pe benzină, de 136 CP, mai eficient.
Noul Suzuki Swift Sport este un vehicul sport rafinat, rezultat al primelor modificări operate modelului original Swift Sport din 2006. Previzionat de conceptul Swift-S la Geneva, noul Swift Sport are cum este un aspect exterior mai agresiv, graţie capotei lungi şi noii grile frontale ce evocă performanţa sportivă.

Cabina noului Swift Sport combină esenţialul sportiv cu un aspect de înaltă calitate, cu facilităţi de design ce întăresc bucuria experienţei din condus, spune Suzuki într-un scurt comunicat de presă însoţit doar de o fotografie a exteriorului.

Noul Suzuki Swift Sport are sub capotă un motor pe benzină de 1.6 litri (M16A), dezvoltat de producătorul japonez exclusiv pentru acest model. Motorul, ce dezvoltă 100 kW/136 CP la 6900 rpm şi 160 Nm la 4400 rpm, este cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, de asemenea special dezvoltată pentru noul Swift.

Conform producătorului, noul Suzuki Swift Sport oferă o stabilitate superioară în cube, o manevrabilitate mai bună şi un răspuns mai prompt la comenzi graţie noii supensii.

Un nivel înalt de securitate şi siguranţă este garantat de caroserie uşoară dar rigidă, ce absoarbe şocurile, şapte airbaguri (inclusiv airbagurile cortină şi pentru genunchii şoferului) şi sistemul ESP (Electronic Stability Program).

Noul Suzuki Swift Sport pentru 2012 va fi dezvăluit în premieră mondială publicului la Salonul Auto de la Frankfurt (13-25 septembrie 2011).

www.informatiiauto.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu