javascript:void(0)

duminică, 13 noiembrie 2011

Infiniti: ce este nou pentru 2012


Forbes.com a prezentat o analiza despre schimbarile pe care Infiniti le-a pregatit in 2012 pentru masinile sale de lux din clasa SUV. Cele mai multe schimbari le vor suferi modelelele din clasa medie a Infiniti FX.

Infiniti M sedan: este disponibil un model hibrid gaz/electric, motorul avand 360 de cai putere. Imbunatatiri: pneuri de 18 inci, consolidari a celor doua pachete de optiune separata si un lifting interior, disponibil pe modelele echipate cu pachetul Touring Deluxe.

Infiniti G sedan dimensiune medie: modificarile includ o adaugarea unei noi culoi grafit pe interior si roti de 18 inci din aliaj de aluminiu si un grilaj Midnight pentru editia Sport G37.

Infiniti G decapotabila clasa mijlocie: include o anvelopa de rezerva, ambalata in portbagaj, inlocuind setul pentru depanarea anvelopelor

Infiniti QX full-size: reconceput pentru anul 2011, acest SUV a suferit cele mai multe schimbari in pachetul optional pentru anul 2012. Sistemul Blind Spot Intervention este adaugat in pachetul tehniologic, iar sistemul Bose Cabin Sorround este inclus in pachetul Delux Touring. Al doilea rand de scaune au sistem de incalzire si vin cu Pachetul Theater.

Infiniti EX compact crossover SUV: sistemul de deschidere al garajului este standardizat si pe modelul EX35, versiunea Journey.

Infiniti FX clasa medie crossover SUV: expresivul FX a primit un redesign la grilajul din fata si este prevazut cu scaune standard, incalzite, pe toate modelele. A fost creata si o editie limitata de modele cu culoarea Iridium albastru pentru F35 AWD, roti de 21 de inci din aluminiu, un sistem de navigare cu hard disk si un monitor de 360 de grade. in pachetul Deluxe Touring este inclus si un sistem de control pentru clima la scaunele din fata.


sursa: Infiniti 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu