javascript:void(0)

joi, 6 octombrie 2011

Alfa Romeo cu motorul turbo de 1.8 litri, cu 300 de cai putere


Daca ar trebui sa-ti creezi propriul motor pentru piata auto de astazi, ce caracteristici ai include? Constructie de aluminiu? Injectie directa? Sincronizare variabila a supapelor, atât pe admisie, cat si pe evacuare? Deplasarea mica, dar putere mare? Încercaţi toate aceste caracteristici şi sunteti in fata ultimei generatii de cai putere dezvoltate de Alfa Romeo si Fiat Powertrain Technologies
Turbo 4 de 1,8 litri foloseste cele mai recente evolutii in domeniul tehnologiei motoarelor cu o forta de 300 de cai putere, în timp ce prezinta in continuare cele mai stricte standarde de emisii (inclusiv standardele ce urmeaza SUA Tier 2 Bin 5 care sunt de bun augur pentru eventuala lui aplicatie americana).

Este motorul de la care se asteapta sa controleze productia masinii sport 4C si, având în vedere că este proiectat pentru a fi montat fie in spatele cabinei, fie in fata, longitudinal sau transversal, isi va gasi cu siguranta drumul în alte masini Alfa Romeo. (Poate chiar si in cateva Dodge-uri). Si cand se va intampla acest lucru, sperăm că nu va pierde mult din putere, pentru ca 300 de armăsari galopand si o insigna Alfa Romeo pe nas este pentru noi reteta succesului.

sursa Alfa Romeo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu