javascript:void(0)

marți, 20 septembrie 2011

“WORLD HARMONY RUN” – BRASOV – 2011

24 de alergători din Ungaria, Republica Moldova şi România vor ajunge in orasul Brasov azi 20.09.2011, continuand traseul ştafetei „World Harmony Run”.
Alergatorii vor fi intampinati la intrarea in Brasov de un grup de sportivi de la Liceul cu Program Sportiv Brasov.

Maine, 21.09.2011, stafeta va fi primita la Prefectura jud. Brasov ( ora 08,45), la Colegiul National Unirea Brasov ( ora 09,15 ) si la Primaria Brasov ( ora 10,00), dupa care isi va continua traseul catre jud. Mures.
Ştafeta este un eveniment de talie internaţională, cu un protocol similar Torţei Olimpice, şi are ca scop principal consolidarea prieteniei şi înţelegerii mondiale. Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST), prin Direcţiile pentru Sport şi Tineret din Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov şi Mureş, împreună cu Organizaţia European Sporkesman Axel Gressenich, sunt parteneri în organizarea „World Harmony Run”, în România.

La fel ca în fiecare an, şi în 2011, „World Harmony Run” va traversa 100 de ţări de pe şase continente şi circa 70.000 de kilometri pentru a promova prietenia, înţelegerea şi armonia mondială.

Pentru evitarea evenimentelor rutiere, participantii se vor deplasa pe drumul public, in calitate de pietoni, pe trotuare sau, in lipsa acestora, pe acostament, pe partea stanga, in sensul de deplasare.

www.autostiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu